ASTROPSIHOMEDICA

Kako sijati svoje sonce

TEGA NAS NE UČIJO V ŠOLI

Kaj je dobro vedeti o sebi, da zaživimo svobodno? Kako se soočiti s svojimi šibkostmi in si z njihovo transformacijo zagotoviti več potenciala? Kako ostati zvest svoji duši in se ne izolirati od drugih? Kako živeti v spoštovanju do sebe in drugih?

TEGA NAS NE UČIJO V ŠOLI

Tega nas ne učijo v šoli. Tega se dotaknejo redki starši. Vsak od nas pa se sprašuje Kdo sem in kam grem? Z dolgoletnimi izkušnjami raziskovanja življenja sem oblikovala delavnico, na kateri vas želim popeljati do vašega bistva in vam pokazati orodja za učinkovito oblikovanje vašega vsakdana tako, da boste zadovoljni vi in vaše okolje. Udeleži se jo lahko vsak, ki želi raziskati svojo osebnostno in dušno raven.

Našo osnovno strukturo sestavlja 14 vrlin, ki so pri vsakem drugače razporejene. Vsi pa imamo vse in jih lahko tudi v polnosti aktiviramo, tako, da dihajo iz ene skrajnosti v drugo ali pa samo mirujejo. Pomembno je, da so v ravnovesju. Vrline bomo s pomočjo astrološke karte povezali tudi s planeti in tako spoznali naše osnovne značilnosti. Postopoma jih bomo kot puzzle sestavljali v celoto. 

Cilj delavnice je, da spoznamo svojo osnovno strukturo iz katere kasneje lahko izhajamo in jo globlje raziskujemo. To nam pomaga razumeti sebe in naše odzive na okolje, naš način komunikacije in realizacije.

INFORMACIJE O DELAVNICI:

IZVAJALEC: Društvo ključ življenja, Barbara Novak

DATUM: začetek v januarju 2025

TRAJANJE: 48 ur; mesečna sobotna srečanja (10h do 14h)

PRIJAVE: barbara.novak444@gmail.com

vodi

Barbara Novak

Skozi petindvajsetletno obdobje raziskovanja in učenja se je njena pot izkristalizirala v raziskovanje človeških potencialov.  

Organizator

Društvo Ključ življenja, Medvedova 25, 1241 Kamnik
040 210 512, Barbara
e-pošta: barbara.novak444@gmail.com

www.pogovorise.si

oblikovanje slike: Sara Koželj

 

 

 

PROGRAM

Delavnica obsega 12 srečanj po 4 ure (60min).
Vsako srečanje ima svojo temo, ki je oblikovana po posameznih vrlinah, katere sestavljajo naše potenciale-zapise naše duše.
Po sistemu Astropsihomedice, posebno izdelane matrike, bomo razvijali posamezne potenciale.
Od udeleženke-ca se pričakuje tudi vsakodnevno delo doma, pisanje dnevnika in po potrebi tudi individualno obravnavo.
V času delavnice imajo udeleženke-ci 50% popusta pri individualni obravnavi.